Archive for September, 2010

MY TOP 10 PS3 GAMES

Akhirnya bisa ngepost lagi….

oke , to the point aja kita langsung simak !

10th . GOD OF WAR 3

GOD OF WAR ? Siapa yang gatau game berlatar dewa yunani ini , kratos sebagai karakter utama yang sudah lama kita lihat di GOD OF WAR , GOD OF WAR 2 , GOD OF WAR : Chain Of Olympuss (maaf kalo salah)

GRAFIK : Gausah ditanya game ini grafik nya , dan background yang sangat real

GAMEPLAY : Tidak ada yang berubah dari god of war sebelumya (setau saya)

Bisa dilihat dari video dibawah grafik nya yang sangat bagus dan detail

9th . VALKYRIA CHRONICLES

Nah ini salah satu game yang menawarkan gameplay yang unik , dan characternya juga bervariasi dan kita bisa membuat banyak strategi di game ini , gamplay yang cukup unik

GRAFIK : Cukup untuk game rpg

GAMEPLAY : Menawarkan gameplay yang unik tactical role playing , real time strategy

Ini dia gameplay nya

8th . ROCK BAND

Rock band yang ber-genre rhytme game , semakin keren dengan adanya alat bandnya ini video isi nya

GRAFIS : Cukup bagus walaupun kita terpaku oleh notes nya 😀

GAMEPLAY : Saya cukup suka dengan gamplay rhytme game seperti ini

Ini gameplay nya 1 drum 2 guitar 1 vocal

7th .GRAND THEFT AUTO IV : ANOTHER STORY OF LIBERTY CITY

Ya! ini memang game yang sudah tidak asing lagi , game yang dulu populer di ps2 yang berjudul GTA:SAND ANDREAS sangat populer diantara gamer

GRAFIK : Lebih real daripada san andreas , mulai dari tabrakan mobil jatuh dari mobil , stun , dll

GAMEPLAY : BAGUS , kita bisa keliling kota menajali misi

ini gameplay nya

6th .inFamous

Yeah , ini adalah game yang bercerita tentang seorang manusia yang bisa mengendalikan listrik , gameplay yang menarik dan grafik yang keren

GAMEPLAY : keren banget , jadi ada dua , bisa jadi baik atau jahat , kalau jahat itu kita membunuh orang yang ga berdosa nanti listrik nya akan berubah warna jadi merah , kalo baik biru

GRAFIS : GREAT

ini gameplaynya

6th.JUST CAUSE 2

Right , ini adalah game yang saya idamkan untuk main di pc , sayangnya harus win 7 ( saya xp) , game ini ber -genre action , dan ada stun nya , bisa naik pesawat , dan kendaraan lainnya

GRAFIK : Jernih , mulai dari pohon air dan lainlain

GAMEPLAY : Action , seru tidak pernah bikin bosan

gameplay:

5th . BATTLEFIELD : BAD COMPANY 2

YEAH , ini salah satu game dengan fitur online yang asik , grafis udah jelas keren banget , senjatanya juga keren keren , gameplay juga bisa naik tank dan lain lain

GRAFIK : GREAT ,keren banget alus haha

GAMEPLAY : FPS yang sangat digemari banyak orang , karena fitur online

gameplay online

4th.RED DEAD REDEMPTION

Oke , game yang berlatar di dunia cowboy , yang banyak menjadi top chart game ps3 di macam situs , dengan gameplay open world mirip gta karena sama-sama dibuat rockstar

GRAFIS : BAGUS , backgroundnya alus

GAMEPLAY : GREAT

ini gameplay nya

OKE SEKARANG 3 BESAR INI BENAR – BENAR GAME YANG SAYA TOP RATED ( ‘_’)d

3rd.PRO EVOLUTION SOCCER 2010

yeah ini game yang saya sering mainkan di pc , dengan fitur multiplayer kita bisa bermain bersama teman-teman kita , dan kenapa saya sangat suka pes? karena tidak pernah bikin bosen yang main

GRAFIK : Jauh lebih bagus dari pes sebelumnya

GAMEPLAY : Lebih real , strategy , dan pemain sangat penting untuk kemenangan tim

gamplay nya :

2nd. Call Of Duty : Modern Warfare 2.

yeah ini game yang saya inginkan sejak lama , sayangnya waktu main di pc spek komputer ga kuat dan sering crash , cod mw2 sangat diminati banyak gamers karean fitur multiplayernya yang banyak peminatnya

GRAFIK :SANGAT KEREN

GAMEPLAY :asik mainnya , storynya juga enak dimainkan

ini multiplayer gameplaynya

1st. FINAL FANTASY XIII

Game ini benar2 yang membuat saya pengen banget beli ps3 , dari gameplay nya yang menarik , grafik nya , square enix tidak mungkin mengecewakan fans nya dengan grafik yang jelek

GRAFIS : TOP RATED *****

GAMEPLAY : Banyak taktik , tidak merusak stik 😀

gameplay HD

SEKIAN DULU , SUDAH MALAM OYASUMINASAI ^_^

Advertisements

[REVIEW GAME]KINGDOM HEARTS : BIRTH BY SLEEP PSP

Yo! ini post kedua saya

Saya akan me-review game yang baru saya mainkan (belom tamat sih) , masih susah mainnya masih versi jepang walaupun saya pakai yang US patch , dan itu cuma command , subtittle nya masih jepang T_T

Story

The story begins in the Land of Departure, where a trio of friends and Keyblade wielders—Terra, Aqua, and Ventus (Ven for short)—train under the Keyblade Master Eraqus to become Keyblade Masters themselves. Terra and Aqua take an exam to achieve the Mark of Mastery, but while Aqua passes, Terra fails due to the abundant darkness in his heart. Shortly after the test, another Keyblade Master, Xehanort, disappears, and a horde of mysterious creatures called the Unversed begin to appear throughout the worlds. Eraqus sends Terra to destroy the Unversed and find Xehanort. Ven is goaded into following Terra by Vanitas, Xehanort’s enigmatic apprentice, against Eraqus’s wishes. To watch over Terra and bring Ven back to the Land of Departure, Aqua is sent out to track her friends down.

Upon arriving in several worlds, Terra, Aqua, and Ven encounter various Disney characters, fighting off many Unversed along the way. Among the characters they meet is Mickey Mouse, the apprentice of the sorcerer Yen Sid, who is also on a mission to destroy the Unversed. Terra ends up attracting the attention of several Disney villains, who offer him the whereabouts of Xehanort in exchange for assistance in their own dark agendas. Terra reasons that Xehanort is after the seven Princesses of Heart—maidens who lack darkness in their hearts—and encourages Aqua to help them strengthen the light in their hearts, hoping it will draw Xehanort out. Aqua and Ven grow increasingly concerned for Terra when they hear rumors of him committing sinister deeds throughout other worlds. The three briefly reunite at Radiant Garden, where Aqua meets Kairi, a young girl containing a strong and pure light in the heart of her royal blood, and helps strengthen her light. Aqua and Ven also confront Terra, who distances himself from them to keep them out of the way of his increasingly dangerous dark powers. Terra and Aqua try to convince Ven to return to the Land of Departure, but he refuses until he is certain Terra will not fall into darkness.

Terra and Aqua eventually find themselves at Destiny Islands where they encounter Sora and Riku. Terra sees potential within Riku and deems him worthy of one day wielding the Keyblade, while Aqua senses strong ties with Sora and Riku to Ven and Terra, respectively and asks Sora to protect Riku from Darkness. Ven, meanwhile, comes across Xehanort, who reveals his intentions to use Ven’s heart to create a final Keyblade known as the Χ-Blade which he also says Master Eraqus had known all along. Ven returns to the Land of Departure to confront Eraqus, who tries to erase Ven to prevent Xehanort’s plans from succeeding. However, Terra, who had been sent there by Xehanort, attacks Eraqus and teleports Ven to safety to protect him. Upon his defeat, Eraqus is vanquished by Xehanort, who tells Terra to go to the Keyblade Graveyard and leaves the Land of Departure to be consumed by darkness. At Destiny Islands, Ven once again encounters Vanitas and learns of his past: Ven was once Xehanort’s apprentice, but due to his reluctance to use his inner darkness in battle, his heart was deemed too weak for Xehanort to use him as he intended, so he extracted the darkness in Ven’s heart and used it to create Vanitas, and then sent Ventus to be trained by Eraqus so that he may gain strength. As with Terra before him, Ven is instructed by Vanitas to go to the Keyblade Graveyard. Aqua, in the meantime, learns of Eraqus’s defeat from Yen Sid, who tells her to go to the Keyblade Graveyard as well.

Terra, Aqua, and Ventus gather at the Keyblade Graveyard, where the remains of the mysterious Keyblade War are found. Xehanort appears with Vanitas and reveals his plan to use the Χ-Blade to unlock Kingdom Hearts and unleash the forbidden secrets of the Keyblade War onto the various worlds, as well as to use Terra’s body as a new vessel for his own heart so that he may survive long enough to see his plans progress. In the following battle, the enraged Terra unleashes the darkness in his heart and is possessed by Xehanort, but his strong will remains within his discarded suit of armor, which comes to life as the Lingering Sentiment and defeats Xehanort, knocking him unconscious. Meanwhile, Ventus is forced to fuse with Vanitas to create the Χ-Blade, and their fusion, with Vanitas in control of Ven’s body, battles Aqua alongside Mickey, while the real Ven fights Vanitas from within his subconscious. Aqua shatters the Χ-Blade as Ven destroys Vanitas within his mind, but as a result, his heart became lost in the process. The destroyed Χ-Blade unleashes a massive explosion of light, which consumes everyone present and scatters them to the corridors of space.

Mickey saves Aqua and Ventus and brings them to Yen Sid’s tower, where Aqua learns that Ven has lost his heart and will not be revived until his heart returns. Aqua brings Ven’s catatonic body back to the ruins of the Land of Departure, where she unlocks the Chamber of Waking and creates Castle Oblivion from the ruins using Master Eraqus’s Keyblade. After leaving Ven to sleep within the chamber, Aqua goes to Radiant Garden to track down Terra-Xehanort, where she encounters and defeats him, who has lost his memories but still possesses Terra’s body. Terra then gains temporary control over his body and attempts to stop Xehanort from within by sending himself into the Realm of Darkness, but Aqua dives into the darkness and saves Terra from disappearing with her armor and Keyblade. She ends up getting trapped in the Realm of Darkness, unable to access her Keyblade, and begins a journey to return to her friends, albeit to no avail. Terra-Xehanort is discovered and taken in by Ansem the Wise, ruler of Radiant Garden, as his apprentice. Ven’s heart of light then finds its way to a young Sora is able to merge with his heart.

After the events of Kingdom Hearts II and Kingdom Hearts coded, Aqua comes across Ansem in the Realm of Darkness, with only a few of his memories remaining. He tells Aqua all about his encounters with Sora, and that Sora is now the only one who can stop the worlds from being engulfed in darkness and save all of those connected to his heart, including Ansem and Aqua themselves, Terra, and Ventus. Sora, having now read the letter from King Mickey, tells Kairi that he must undertake another quest in order to save everyone who is connected to him.

game ini menawarkan 3 karakter yaitu:

Terra     = STR

Ventus  =AGI

Aqua      =INT/MAGIC

saya sendiri masih pake terra , stuck lawan xenaroth yang make tubuh terra

btw, game ini top chart di gamefaqs.com lhoh !

ini walktrought nya : http://www.gamefaqs.com/psp/943347-kingdom-hearts-birth-by-sleep/faqs/59102

RATING : 8,5/10

PICTURE:

New Blog!

Yo! ini blog saya yang terbaru , ingin mencoba nge-blog walaupun telah gagal di 2 blog ini

http://bagusvasselius.tumblr.com/

http://bagustuo.blogspot.com/

APA SAJA ISI BLOG INI !?

yup! sesuai bio saya , saya mencoba membuat blog berisi anime atau game

tapi kadang adang ngepost gajelas

MENGAPA SAYA TERTARIK NGE-BLOG !?

pertama kali baca blog temen pas SD (sekarang udah SMP) , seru banget makanya saya tertarik bikin blog

dan satu novel yang merubah hidup saya , dari gaul dikit jadi dikit-dikit gaul

DAN….

saya juga akan ngepost yang berhubungan dengan komedi (gataunamanya) sekuat tenaga saya karena ngetik itu capek , capek itu butuh makan , makan itu butuh minum , minum itu butuh duit , duit itu butuh ….

*hening

salah satu game yang saya ingin kan ( sampai saat ini belum kesampean beli console nya..)

nah , siapa yang gatau final fantasy ? gamer gamungkin gatau

Timeline of release years
1987 – – Final Fantasy
1988 – – Final Fantasy II
1989 –
1990 – – Final Fantasy III
1991 – – Final Fantasy IV
1992 – – Final Fantasy V
1993 –
1994 – – Final Fantasy VI
1995 –
1996 –
1997 – – Final Fantasy VII
1998 –
1999 – – Final Fantasy VIII
2000 – – Final Fantasy IX
2001 – – Final Fantasy X
2002 – – Final Fantasy XI
2003 –
2004 –
2005 –
2006 – – Final Fantasy XII
2007 –
2008 –
2009 – – Final Fantasy XIII

itu sejarah rilis nya , jujur saya copas wikipedia karena saya ganteng eh salah males

sekian sudah malam

Hello world!

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!